Tren hvor som helst, når som helst!

Varierte, kule og tøffe treningsøkter som utfordrer hele kroppen.

All aktivitet er god aktivitet, men ved små grep kan du få enda større utbytte av trening og treningstiden din. Vi hjelper deg til å legge opp en effektiv og variert treningsuke med enkle treningsøkter du kan gjøre hvor som helst, gjerne ute i frisk luft.

Variasjon i treningen er nemlig viktig både for at du skal få resultater av treningen, og for at du ikke skal gå lei!

Som medlem av Sunn&Sprek får du ny treningsplan og nye treningsøkter hver uke. Vi har også vår egen webtrening der du kan trene yoga, pilates eller styrke/kondisjon sammen med en av våre dyktige instruktører.

Hvis du også ønsker å trene på treningssenter, har vi satt sammen flere treningsprogrammer som du kan ta med deg på treningssenteret.

Ønsker du  å få mer ut av treningen, og inspirasjon til morsomme og varierte økter du kan gjøre alene, eller sammen med familie/venner? Da er Sunn&Sprek noe for deg.

Les mer om treningen vår her.

Sunn hverdag = Mye god mat

Ikke vær så opptatt av alt du ikke bør spise. Tenk heller på alt du GJERNE kan spise MER av!
(Cathrine Borchsenius, klinisk ernæringsfysiolog og gründer av Sunn&Sprek)

Tren hvor som helst, når som helst!

Varierte, kule og tøffe treningsøkter som utfordrer hele kroppen.

En av våre eksperter

Cathrine Borchsenius
Cathrine er klinisk ernæringsfysiolog og gründer av Bramat.no, Bratrening.no og Sunn&Sprek.no. Cathrine har tidligere vært programleder og kostholdsekspert i «Sunt og Godt» på TV2, er en hyppig brukt ekspert i media, og har skrevet flere bøker om kosthold, vekt og helse.

Cathrine er utdannet klinisk ernæringsfysiolog med en mastergrad i klinisk ernæring fra det medisinske fakultet, Universitetet i Oslo. Hun har tidligere jobbet på sykehus og legesentre, blant annet med å hjelpe folk å gå ned i vekt. De siste 14 årene, har Cathrine jobbet med ernæringsformidling via nettsider, aviser, blader og TV. I tillegg jobber hun som konsulent, og skriver innimellom både lærebøker og andre bøker om kosthold, vekt og helse.

Se alle våre eksperter

Cathrine Borchsenius