Sunn hverdag = mye god mat

De aller fleste av oss kan gjerne spise mer frukt, grønt, bær, fisk og fullkorn. Sunn mat stappfull av næringsstoffer! Spiser du mer av dette, vil du høyst sannsynlig spise mindre av det du ikke har like godt av.

Som medlem av Sunn&Sprek får du ingen strenge matplaner, men tilgang til massevis av sunne og gode retter. Alle er næringsberegnet slik at du ser hvor mye energi og næringsstoffer det er i en porsjon. Velg mellom en rekke smakfulle og næringsrike frokost, lunsj, middag og mellommåltider. Du får også jevnlig påfyll av tips og fakta om kosthold, vekt og helse, som gjør det enklere for deg å velge sunt i hverdagen. Klinisk ernæringsfysiolog Cathrine Borchsenius og ernæringsbiolog Lise von Krogh, som begge driver www.Bramat.no, svarer deg gjerne hvis du har spørsmål om mat og ernæring.

Maten du finner hos oss er ikke "kjedelig slankemat" eller "sær treningsmat", men smakfull mat som passer for alle, også resten av familien.

Bli medlem

Treningsplan

Sunn hverdag = Mye god mat

Ikke vær så opptatt av alt du ikke bør spise. Tenk heller på alt du GJERNE kan spise MER av!
(Cathrine Borchsenius, klinisk ernæringsfysiolog og gründer av Sunn&Sprek)

Tren hvor som helst, når som helst!

Varierte, kule og tøffe treningsøkter som utfordrer hele kroppen.

En av våre eksperter

Cathrine Borchsenius
Cathrine er klinisk ernæringsfysiolog og gründer av Bramat.no, Bratrening.no og Sunn&Sprek.no. Cathrine har tidligere vært programleder og kostholdsekspert i «Sunt og Godt» på TV2, er en hyppig brukt ekspert i media, og har skrevet flere bøker om kosthold, vekt og helse.

Cathrine er utdannet klinisk ernæringsfysiolog med en mastergrad i klinisk ernæring fra det medisinske fakultet, Universitetet i Oslo. Hun har tidligere jobbet på sykehus og legesentre, blant annet med å hjelpe folk å gå ned i vekt. De siste 14 årene, har Cathrine jobbet med ernæringsformidling via nettsider, aviser, blader og TV. I tillegg jobber hun som konsulent, og skriver innimellom både lærebøker og andre bøker om kosthold, vekt og helse.

Se alle våre eksperter

Cathrine Borchsenius