Ofte stilte spørsmål

Kan jeg gå ned i vekt ved hjelp av Sunn&Sprek

Ja det kan du absolutt. Hvis du i utgangspunktet veier for mye, og har en hverdag der du trener litt for lite og spiser litt for mye/feil, så vil et medlemsskap i Sunn&Sprek være det som skal til for at du får den drahjelpen du trenger til å gå ned i vekt. Hver uke kan du logge vekten, komme med spørsmål, og gi oss en oppdatering på hvordan det går med deg, så svarer vi deg og følger deg opp hver uke. Erfaring viser at en slik personlig oppfølging ofte er noe av det viktigste for en vellykket vektreduksjon. 

Kan et medlemsskap i Sunn&Sprek gi meg mer muskler?

Hvis du trener lite fra før, vil du med stor sannsynlighet bli sterkere av å følge treningsprogrammene våre. Hvis du trener en del, men vet at du har en del å gå på både når det gjelder kosthold og det å trene hardt og ofte nok, så vil du også kunne få mer muskler hvis du følger våre mat- og treningsråd. 

Er jeg nødt til å følge alle rådene deres for å få resultater?

Nei, det er hele poenget med Sunn&Sprek! Du velger selv hva slags trening, tips, og oppskrifter du ønsker å bruke. Kanskje vil du bare trene pilates, eller kanskje vil du bare følge treningsprogrammene som du kan gjøre på et treningssenter. Kanskje er du en type som vil både pilates og styrke, og kanskje vil du heller bare ha tips til oppskrifter og hva slags mat du bør spise. Du velger selv hva du ønsker å følge basert på hva slags mål du har.

Må jeg ha noe treningsutstyr for å delta?

Nei det trenger du ikke, men det kan være lurt med en treningsmatte. Både pilates og styrketrening kan du trene hjemme uten annet utstyr enn en matte og en stol, krakk eller puff.

Stemmer det at Sunn&Sprek også passer for gravide og de som nettopp har født?

Ja, i Sunn&Sprek har vi laget egne treningsprogrammer for deg som er gravid eller i barsel. Vi gir også tips til hva du bør spise som gravid, eller hvordan du som ønsker å gå ned i vekt etter svangerskapet kan gjøre dette på en sunn måte. 

Hvorfor brukes PayPal som betalingsløsning?

PayPal er en global betalingstjeneste, som muliggjør betaling uten at partene må dele sine betalingsopplysninger. PayPal fungerer med andre ord som en nøytral tredjepart, og Sunn&Sprek vil aldri få tilgang til din betalingsinformasjon.

Hvordan avslutter jeg månedsabonnementet?

Logg inn på din PayPal-konto. Velg deretter Tannhjul-symbolet øverst til høyre (Min profil), og Mine forhåndsgodkjente betalinger (nede på siden). Velg Sunn&Sprek sin oppføring, og trykk på Avbryt. Du vil da få en bekreftelse på at abonnementet er avbrutt.

 

Sunn hverdag = Mye god mat

Ikke vær så opptatt av alt du ikke bør spise. Tenk heller på alt du GJERNE kan spise MER av!
(Cathrine Borchsenius, klinisk ernæringsfysiolog og gründer av Sunn&Sprek)

Tren hvor som helst, når som helst!

Varierte, kule og tøffe treningsøkter som utfordrer hele kroppen.

En av våre eksperter

Cathrine Borchsenius
Cathrine er klinisk ernæringsfysiolog og gründer av Bramat.no, Bratrening.no og Sunn&Sprek.no. Cathrine har tidligere vært programleder og kostholdsekspert i «Sunt og Godt» på TV2, er en hyppig brukt ekspert i media, og har skrevet flere bøker om kosthold, vekt og helse.

Cathrine er utdannet klinisk ernæringsfysiolog med en mastergrad i klinisk ernæring fra det medisinske fakultet, Universitetet i Oslo. Hun har tidligere jobbet på sykehus og legesentre, blant annet med å hjelpe folk å gå ned i vekt. De siste 14 årene, har Cathrine jobbet med ernæringsformidling via nettsider, aviser, blader og TV. I tillegg jobber hun som konsulent, og skriver innimellom både lærebøker og andre bøker om kosthold, vekt og helse.

Se alle våre eksperter

Cathrine Borchsenius