Våre eksperter

Sunn&Sprek er laget av profilerte og erfarne eksperter innen kosthold og trening.

Flere av oss har lang erfaring med å følge opp og motivere folk som har som mål å gå ned i vekt, spise sunnere, bli sterkere/sprekere, eller få en generelt sunnere livsstil.

Vi som står bak Sunn&Sprek har alle et ønske om å hjelpe og inspirere akkurat DEG til å bli en sunnere og sprekere versjon av deg selv. Sammen har vi laget et konsept som vi er skikkelig stolte av, og som vi tror kan være det lille ekstra som skal til for at du virkelig kan nå ditt mål.

Cathrine Borchsenius

cathrine 400x600Kort om:
Cathrine er klinisk ernæringsfysiolog og gründer av Bramat.no, Bratrening.no og Sunn&Sprek.no. Cathrine har tidligere vært programleder og kostholdsekspert i «Sunt og Godt» på TV2, er en hyppig brukt ekspert i media, og har skrevet flere bøker om kosthold, vekt og helse. Cathrine er 44 år og mamma til tre.

Cathrines rolle i Sunn&Sprek: Cathrine er glad i sunn mat, men ingen mesterkokk og heller ingen fanatiker når det kommer til kosthold. Hennes filosofi er: Litt av alt, og jo mer du beveger deg, jo mer kan du spise. I Sunn&Sprek, vil hun gi deg tips til sunne, enkle oppskrifter, vise deg hvordan du kan lage sunn og kjapp hverdagsmat, og lære deg en del enkle, men viktige ting om kosthold, vekt, overskudd og helse. Cathrine følger deg opp i din personlige logg der du kan logge vekt/midjemål og kommentar hver uke.

Utdannelse/erfaring: Cathrine er utdannet klinisk ernæringsfysiolog med en mastergrad i klinisk ernæring fra det medisinske fakultet, Universitetet i Oslo. Hun har tidligere jobbet på sykehus og legesentre, blant annet med å hjelpe folk å gå ned i vekt. De siste 14 årene, har Cathrine jobbet med ernæringsformidling via nettsider, aviser, blader og TV. I tillegg jobber hun som konsulent, og skriver innimellom både lærebøker og andre bøker om kosthold, vekt og helse.

Blogg: brahverdag.no
Instagram: cathrineborchsenius
Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Isabel Christoffersen

isabel 400x600Kort om: Isabel er en positiv jente som brenner for å fremme fysisk aktivitet og treningsglede. Aktivitet har vært en stor del av Isabel sitt liv, både gjennom oppveksten, men det gjenspeiler seg også i valg av utdannelse og arbeid. Hun brenner for å formidle verdien av et variert, næringsrikt kosthold og daglig fysisk aktivitet for å fremme god helse og økt livskvalitet. Isabel er 29 år, og mamma til to.

Isabels rolle i Sunn&Sprek: Isabel er en kreftene bak Sunn&Sprek. I Sunn&Sprek vil Isabel hjelpe deg med å nå dine mål ved hjelp av skreddersydde treningsprogrammer, webtrening, økt kunnskap og forståelse rundt trening og egen kropp. Hun vil også være en inspirator og motivator for at nettopp du skal nå målene du setter deg, og føle treningsglede på veien dit.

Utdannelse og erfaring: Isabel har en bachelorgrad i fysisk aktivitet og helse, Personlig trener og Instruktørutdannelse og fra Norges Idrettshøyskole. I tillegg har hun en bachelorgrad i Ernæring ved Atlantis Medisinske høyskole, samt Praktisk pedagogisk utdannelse ved Universitetet i Oslo. Hun jobber i dag som lærer i kroppsøving og mat og helse på Ungdomskole. Hun har 10 års erfaring fra instruktørrollen og jobber også selvstendig som instruktør, personlig trener, kostholdsveileder og foredragsholder.

Facebook: Isabel Christoffersen, Personlig Trener og ernæringsfysiolog
Instagram: isabelchristoffersen

Helene Høimyr

helene 400x600Kort om: Helene Høimyr er en aktiv jente som har mange jern i ilden. Mange kjenner til Helenes blogg Kunnskapsriktrening, der hun skriver om trening og helse. Helene er genuint opptatt av faget sitt, digger å motivere og inspirere folk til å trene, og er en inspirasjon for mange både via sin blogg, sin instagramprofil, og gjennom utetreningen hun holder både på Fornebu og i Vollen. Helene er 32 år og mamma til en.

Helenes rolle i Sunn&Sprek: Helene er en av kreftene bak Sunn&Sprek, og er den av oss som svarer på faglige spørsmål når det kommer til trening. Sammen med Isabel og Jørgine har utviklet treningsplaner og treningsprogrammer som er tilpasset ulike mål og målgrupper. Sammen med Cathrine og Isabel, svarer Helene deg på spørsmål og følger deg opp hver uke.

Utdannelse og erfaring: Helene har en mastergrad i muskelfysiologi og bachelorgrad i molekylærbiologi fra Universitetet i Oslo. Hun er utdannet personlig trener og kostveileder fra Norges idrettshøyskole, og har ulike kurs innenfor gruppetrening (spinning, kettlebells, slyngetrening). Helene har jobbet i treningsbransjen i snart 10 år, som spinninginstruktør, gruppetreningsinstruktør og personlig trener. Den siste tiden har hun jobbet selvstendig med personlig trening, utendørs mammatreninger, bootcampøkter og veiledning på nett. I tillegg jobber hun som biologi- og kroppsøvingslærer i videregående skole, og tar pedagogisk utdanning på deltid.

Facebook: Kunnskapsriktrening
Instagram: kunnskapsriktrening

Lise von Krogh

lise 400x600Kort om: Lise er ernæringsbiolog og en av kreftene bak både Bramat.no og Sunn&Sprek. Lise er en hyppig brukt ekspert i media, og har sin egen blogg "Lise von Krogh - Enkelt, sunt og godt"der hun deler kunnskap og oppskrifter. Lise fotograferer og lager oppskrifter på oppdrag for kunder. Hun er en matvarenerd med egen økologiske åker på småbruket i skogen i Hurdal. Nylig startet hun opp med birøkt og kaninavl, og har fra før av 9 trekkhunder.

Lises rolle i Sunn&Sprek: Lise har jobbet med ernæringskommunikasjon og ernæring på nett sammen med Cathrine siden 2000. I tillegg til å bidra på det faglige på Sunn&Sprek, jobber Lise mye med design og foto. Cathrine omtaler Lise som sin høyre hånd, fordi de utfyller hverandre så godt i arbeidet de gjør med Bramat.no, Sunn&Sprek og ulike oppdrag de gjør sammen.

Utdannenlse/erfaring: Lise er utdannet ernæringsbiolog med en mastergrad (cand.scient) ernæringsbiologi (1996) fra Universitetet i Bergen. Hun har erfaring fra farmasi, media og i PR-bransjen. De siste 14 årene har Lise jobbet som foredragsholder, høyskolelektor og som ernæringsfaglig rådgiver for næringsmiddelindustrien. I dag foreleser hun fast på Høyskolen Kristiania og tidligere for Atlantis Medisinske Høyskole, skriver for økologisk.no og jobber med ernæringskommunikasjon for matvareprodusenter. .

Blogg: lisevonkrogh.wordpress.com
Instagram: lisevonkrogh
Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tommy Aslaksen

tommy 400x600Kort om: Tommy er en multisporter i ordet rette forstand. Han har hele livet gjort mye og har konkurrert som multisporter, landeveissyklist og triatlon. Driver i dag med "feel good" idretter som frikjøring på ski, klatring, sti og utforsykling. Tommy brenner for friluftsliv, trening og en sunn livsstil for kropp og hode.

Tommys rolle i Sunn&Sprek: Tommy er vår friluft og uteekspert og har blant annet vært UTE-magasinets treningsekspert.Tommy har jobbet ved flere av de største treningssentrene og var tidlig ute med å dra sine kunder ut i friluft. Tommy vil være vår ekspert og lage morsomme programmer videoer for å styrke den indre motivasjonen. Han vil også trene våre kunder på forskjellige eventer.

Utdannenlse/erfaring: Tommy har studert ved NIH og er utdannet personlig trener med fordypning i Utholdenhetstrening. Han har i tillegg en rekke kurs innen kosthold og trening. Tommy har jobbet som PT de siste 14 årene, og var tidligere PT ansvarlig og lærerved AFPT og ELIXIA Education. I dag har han eget firma der han tilbyr stisykling og toppturkurs på ski. I tillegg jobber han som PT både på ACTIC Kristiansund og gjennom tommymultisport.no.

Facebook: Tommy Multisport friluft og trening
Instagram: Tommymultisport_no
Blogg: tommymultisport.no


I tillegg til våre faste eksperter, har vi knyttet til oss flere dyktige instruktører på vår webtrening:

Trine Tschudi instruerer pilates, yoga og stretching på Sunn&Sprek. Trine er også instruktør på Elixia CC Vest.

trineforside

Jørgine Vasstrand instruerer styrke/kondisjon på Sunn&Sprek. Jørgine jobber også som PT på Gym Ila.

jorginetrapp

Vibeke Lugg instruerer pilates og yoga på Sunn&Sprek. Vibeke er også instruktør på HiYoga.

vibekeyoga

Anne Siri Langelandsvik, instruerer yoga og pilates på Sunn&Sprek. Anne Siri er også instruktør på eget studio; Medisinsk yoga øst.

annesiri

 

Sunn&Sprek er utviklet i samarbeid med Bramat.no.

Sunn hverdag = Mye god mat

Ikke vær så opptatt av alt du ikke bør spise. Tenk heller på alt du GJERNE kan spise MER av!
(Cathrine Borchsenius, klinisk ernæringsfysiolog og gründer av Sunn&Sprek)

Tren hvor som helst, når som helst!

Varierte, kule og tøffe treningsøkter som utfordrer hele kroppen.

En av våre eksperter

Cathrine Borchsenius
Cathrine er klinisk ernæringsfysiolog og gründer av Bramat.no, Bratrening.no og Sunn&Sprek.no. Cathrine har tidligere vært programleder og kostholdsekspert i «Sunt og Godt» på TV2, er en hyppig brukt ekspert i media, og har skrevet flere bøker om kosthold, vekt og helse.

Cathrine er utdannet klinisk ernæringsfysiolog med en mastergrad i klinisk ernæring fra det medisinske fakultet, Universitetet i Oslo. Hun har tidligere jobbet på sykehus og legesentre, blant annet med å hjelpe folk å gå ned i vekt. De siste 14 årene, har Cathrine jobbet med ernæringsformidling via nettsider, aviser, blader og TV. I tillegg jobber hun som konsulent, og skriver innimellom både lærebøker og andre bøker om kosthold, vekt og helse.

Se alle våre eksperter

Cathrine Borchsenius