Dette får du på Sunn&Sprek

Treningsplaner

Hver uke får du et nytt forslag til treningsplan, både på mail og når du logger deg inn på Sunn&Sprek. I hver ukeplan har vi lagt inn 1-2 økter med styrketrening som kan gjøres både ute og inne, en kondisjonsøkt, og en webtrening der du selv velger om du vil gjøre yoga, pilates, eller styrke/kondisjon. Treningsplanen for ”Ned i vekt” medlemmer består av 3 treningsøkter per uke, mens treningsplanen for ”Sunnere&Sprekere” medlemskapet består av 4 treningsøkter.

sunnmat

Webtrening

Som medlem av Sunn&Sprek får du tilgang til en rekke treningsvideoer der du kan trene sammen med en av våre instruktører. Velg mellom styrke/kondisjon, eller yoga/pilates. Hver økt varer fra 15 til 60 minutter, slik at de korteste øktene gjerne kan settes sammen til en lengre økt, eller gjøres i etterkant av kondisjonstrening.  Webtrening er en unik mulighet til å få trent sammen med en instruktør uansett når og hvor du ønsker å trene. Her kan du lese mer om våre instruktører.

webtrening

Enkel, variert og effektiv styrketrening

Vår erfaring er at mange liker å trene ute, men syns det kan være vanskelig å vite hva og hvordan de skal trene. Særlig når det kommer til styrketrening. Derfor gir vi alle våre medlemmer nye styrkeøkter hver uke, der alle øktene kan gjøres både ute og inne, alene eller sammen med andre.

Treningsøktene får du i form av en kort inspirasjonsfilm der vi viser deg alle øvelsene, sammen med en forklaring på hvordan de ulike øktene skal gjennomføres i forhold til tid og rekkefølge. Noen ganger trener vi et fast antall repetisjoner, noen ganger jobber vi på tid, mens andre ganger trener vi tabata eller supersett. Dette gjør at treningen ikke bare blir morsom og variert, men også veldig effektiv fordi vi gir kroppen nye utfordringer hver gang.

Hvis du ønsker å bytte ut noen av treningsøktene med styrketreningen på treningssenter, har vi satt sammen flere treningsøkter med bilde og beskrivelse av alle øvelsene som du kan ta med deg på trening

Sunn & God mat

Som medlem av Sunn&Sprek får du tilgang til massevis av sunne og gode retter. Alle er næringsberegnet så du ser hvor mye energi og næringsstoffer det er i en porsjon. Alle rettene er plukket ut og næringsberegnet av Cathrine Borchsenius som er klinisk ernæringsfysiolog og gründer av Sunn&Sprek. Cathrine gir deg også tips og råd om hva slags kosthold som er optimalt for deg, enten målet er å få er ut av treningen, gå ned i vekt, eller et sunt og variert kosthold der du er sikker på at du får i deg alt du trenger.

Du får ingen fast matplan, fordi vår erfaring tilsier at det fort kan bli for strengt, for kjedelig og vanskelig å følge. Isteden gir vi deg en rekke forslag til hva du kan spise til frokost, lunsj, middag og mellommåltider. Du velger selv når og hva du spiser. Ønsker du enda tettere oppfølging i forhold til kostholdet ditt, kan du velge medlemskapet med personlig oppfølging.

sunnmat

Vektlogg og personlig oppfølging

Hvis målet ditt er å gå ned i vekt/holde vekten, kan du få personlig oppfølging og drahjelp av klinisk ernæringsfysiolog Cathrine Borchsenius. Hver uke logger du vekt og kommentar i din vektlogg, og hver uke gir Cathrine deg en personlig tilbakemelding. Cathrine har lang erfaring med å veilede folk som ønsker å gå ned i vekt, både over nett og på legesentre.

cathrine1bla

Sunn hverdag = Mye god mat

Ikke vær så opptatt av alt du ikke bør spise. Tenk heller på alt du GJERNE kan spise MER av!
(Cathrine Borchsenius, klinisk ernæringsfysiolog og gründer av Sunn&Sprek)

Tren hvor som helst, når som helst!

Varierte, kule og tøffe treningsøkter som utfordrer hele kroppen.

En av våre eksperter

Cathrine Borchsenius
Cathrine er klinisk ernæringsfysiolog og gründer av Bramat.no, Bratrening.no og Sunn&Sprek.no. Cathrine har tidligere vært programleder og kostholdsekspert i «Sunt og Godt» på TV2, er en hyppig brukt ekspert i media, og har skrevet flere bøker om kosthold, vekt og helse.

Cathrine er utdannet klinisk ernæringsfysiolog med en mastergrad i klinisk ernæring fra det medisinske fakultet, Universitetet i Oslo. Hun har tidligere jobbet på sykehus og legesentre, blant annet med å hjelpe folk å gå ned i vekt. De siste 14 årene, har Cathrine jobbet med ernæringsformidling via nettsider, aviser, blader og TV. I tillegg jobber hun som konsulent, og skriver innimellom både lærebøker og andre bøker om kosthold, vekt og helse.

Se alle våre eksperter

Cathrine Borchsenius