Bli medlem

Sunn&Sprek er en webbasert tjeneste som drives av profilerte kostholds- og treningseksperter som har lang erfaring med å motivere og følge opp folk som ønsker å bli slankere, sterkere, bedre form, eller generelt sunnere og sprekere. 

Som medlem av Sunn&Sprek får du ukentlige treningsplaner, treningsvideoer, oppskrifter, tips og råd tilpasset deg og ditt mål. Hver uke får du nye treningsøkter som du kan gjøre hvor som helst, gjerne ute. Vi har også vår egen webtrening der du kan trene yoga, pilates og styrke/kondisjon sammen med en av våre instruktører.

Hvis målet er vektnedgang, har du mulighet til å få personlig oppfølging av klinisk ernæringsfysiolog Cathrine Borchsenius hver uke.

Alt dette får du på en lukket nettside. Ukens treningsplan og tips får du også på mail.

Alle våre medlemmer har tilgang til en lukket Facebookside der de kan motivere og inspirere hverandre ved å dele bilder, oppskrifter, eller felles treningsøkter.

Flere ganger i året arrangerer Sunn&Sprek treningshelger til deilige Kragerø Resort og Son Spa. Dette er et tilbud til alle, men medlemmer av Sunn&Sprek får mulighet til å melde seg på først.

Sunn hverdag = Mye god mat

Ikke vær så opptatt av alt du ikke bør spise. Tenk heller på alt du GJERNE kan spise MER av!
(Cathrine Borchsenius, klinisk ernæringsfysiolog og gründer av Sunn&Sprek)

Tren hvor som helst, når som helst!

Varierte, kule og tøffe treningsøkter som utfordrer hele kroppen.

En av våre eksperter

Cathrine Borchsenius
Cathrine er klinisk ernæringsfysiolog og gründer av Bramat.no, Bratrening.no og Sunn&Sprek.no. Cathrine har tidligere vært programleder og kostholdsekspert i «Sunt og Godt» på TV2, er en hyppig brukt ekspert i media, og har skrevet flere bøker om kosthold, vekt og helse.

Cathrine er utdannet klinisk ernæringsfysiolog med en mastergrad i klinisk ernæring fra det medisinske fakultet, Universitetet i Oslo. Hun har tidligere jobbet på sykehus og legesentre, blant annet med å hjelpe folk å gå ned i vekt. De siste 14 årene, har Cathrine jobbet med ernæringsformidling via nettsider, aviser, blader og TV. I tillegg jobber hun som konsulent, og skriver innimellom både lærebøker og andre bøker om kosthold, vekt og helse.

Se alle våre eksperter

Cathrine Borchsenius